Route

Standplaats en het vertrekpunt van de voertuigen is Sportpark de Eendracht aan de Bok de Korverweg 4.

Wij verzoeken dat u eerst lid wordt van de vereniging en uzelf aan te melden via dit formulier.

De basisroute is:

Bok de Korverweg - Gerda Brautigamstraat- Sam van Houtenstraat - Aalbersestraat - Cornelis Outshoornstraat - J.M. den Uylstraat - Bok de Korverweg - Gerda Brautigamstraat - Sam van Houtenstraat - Aalbersestraat - Cornelis Outshoornstraat - J.M. den Uylstraat - Tom Schreursweg - Joris van den Berghweg - Tom Schreursweg - Nico Broekhuysenweg - Baron Schimmelpenninck van Oyeweg - Joris van den Berghweg- Nico Broekhuysenweg - Bok de Korverweg

Dit rondje wordt van maandag-vrijdag op aanvraag gereden van 08.30 tot 17.00 uur, indien vrijwilligers beschikbaar. U kunt het beste bij gebruik even vooraf reserveren. Dat kan via  info@vervoertvw.nl, wel dient u eerst lid te worden. 

Daarbij brengen wij u desgewenst van deur tot deur naar uw afspraak in Nieuw-West. Hiervoor is het wel nodig om te reserveren, bij voorkeur 24 uur van te voren daar wij dan een vrijwillige chauffeur moeten inschakelen. Wilt u gebruik maken van de boodschappenbus op maandag en donderdag, dan kunt u de chauffeur tussen 1030 en 1500 uur bellen om u op te laten halen.

Lid worden? Klikt u dan hier.

De chauffeur heeft de vrijheid om in overleg met de passagiers de route aan te passen en bijvoorbeeld leden desgewenst voor de deur af te zetten.

Wilt u weten waar het voertuig blijft of wilt u worden opgehaald van huis? Belt u dan s.v.p. met de chauffeur via telefoonnummer 06-21182839 of 06-10864493*.

*Tip: Sla dit nummer alvast op in uw mobiele telefoon!

Sidebar Goes Here